Administrație

Generalul Lucian Foca, instalat la „Casa Albă” (FOTO)

Generalul în rezervă Petrică Lucian Foca a fost învestit, astăzi, în funcția de subprefect al județului Buzău în cadrul unei ceremonii desfășurate la sala „Gheorghe Filipescu” a Consiliului Județean Buzău.

La ceremonia de învestire începută la ora 14:00 au participat Teodor Gheorghe, director general al Direcției Generale pentru Relația cu Instituțiile Prefectului, prefectul Carmen Ichim, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, precum și cel care i-a predat ștafeta generalului Foca, ex-subprefectul Sorin Gheorghe.

Generalul Foca va face echipă cu prefectul Carmen Ichim.

Generalul Lucian Foca (58 de ani) s-a pensionat din Armată în august 2017, după o carieră marcată de reușite profesionale. Fost comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica” și al Comandamentului Forțelor Întrunite, generalul Foca a făcut pasul în lumea politică odată cu acceptarea funcției de consilier al ex-premierului Mihai Tudose.

În ședința de Guvern de săptămâna trecută, premierul Viorica Dăncilă a emis hotărârea de numire în funcția de subprefect al județului Buzău a generalului în rezervă Petrică Lucian Foca. Totodată, Executivul a decis eliberarea din funcție a subprefectului Sorin Gheorghe.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Generalul lui Peste….a fugit ca un las la pensie…
    niciodata un general adevarat nu paraseste campul de lupta cand ar fi nevoie de el…
    el a fugit ca un las….

  • Acest asazis Prefect in 2008 cand era marea sefa la Mediu – la un telefon de anuntare a unei interventii de mediu mi-a raspuns ca la ora 08:30 nu avea cine sa raspunda la telefon decat femeia de serviciu.
    Mentionez ca telefonul dumneaei era inchis in birou nu la camera de curatenie a femeiei de serviciu
    – nu sa intervenit pe baza protocoalelor gasite in zilele de azi.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */