Știrile zilei

George este tânărul decedat în accidentul de azi-dimineață

George M. este tânărul decedat, miercuri dimineață, în cumplitul accident rutier produs pe Drumul Județean 203D, în localitatea Țintești. Băiatul avea 24 de ani și locuia în comuna Smeeni.

Circumstanțele în care s-a produs accidentul sunt încă cercetate de polițiști, dar un lucru este cert: mașina tânărului rula cu viteză mare pe direcția Smeeni – Buzău în momentul în care a izbit frontal o autospecială de stingere a ISU Buzău, care circula din sens opus.

  • Nicio șansă pentru șoferul mașinii.

În urma coliziunii, mașina condusă de George s-a răsturnat în afara carosabilului. Trupul său a fost efectiv strivit de fiarele controsionate, tânărul decedând pe loc.

Trei pompieri, cu vârste între 23 și 38 de ani, au fost răniți, aceștia fiind preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button