Educaţie

George Vlad, consilierul care cere premierea elevilor buzoieni de nota 10!

Consilierul municipal George Vlad a propus deliberativului local premierea elevilor buzoieni care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională și celor care vor reuși aceeași performanță și la examenul de Bacalaureat.

În cadrul unei intervenții în ședința de vineri a Consiliului Local, profesorul George Vlad s-a angajat să conceapă proiectul de hotărâre ce prevede acordarea unor premii în bani elevilor de nota zece ai Buzăului.

Propunerea a fost acceptată atât de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, cât și restul aleșilor locali, prezenți la ședință, astfel că proiectul a intrat în lucru.

Elevii buzoieni cu media 10 la Evaluarea Națională, sesiunea iunie 2020. Foto: OPINIA BUZĂU

Cel mai probabil, elevii care au obținut media zece la Evaluarea Națională vor primi câte 2000 de lei, în timp ce absolvenții care vor încheia Bacalaureatul cu nota maximă vor primi câte 3000 de lei.

George Vlad este directorul Palatului Copiilor Buzău, locul în care pasiunea se îmbină cu performanța. Ajuns, în ultimii ani, la o cifră de școlarizare de aproape 2000 de elevi, Palatul este cel mai important furnizor de educație nonformală din județ și atrage tot mai mulți copii dornici să se perfecționeze și să își descopere aptitudini noi.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: