Știrile zilei

Georgian, o nouă piesă de suflet pentru fani

Georgian Mărgărit, finalistul Eurovision România – ediția 2018, a lansat o nouă melodie de suflet pentru fanii săi. Artistul devenit recent și consilier județean la Buzău se ocupă în continuare de proiectele muzicale, ultima producție bucurându-se de un real succes.

„Ce bine e”, una dintre piesele solo ale lui Georgian, este menită să îi apropie mai mult pe fanii artistului devenit celebru după ce a obținut locul 2 la Eurovision cu melodia „I’m coming home”. Piesa lansată recent este o odă închinată dragostei, un monolog adresat persoanei iubite:

„Ce bine e/Ce bine e/Când sufletul tău se confundă cu-al meu / Ce bine e/Ce bine e/Că adormi și eu pot să-ți veghez visele”..

Piesa este de o sensibilitate aparte, ca mai toate melodiile semnate sau interpretate de familia Mărgărit. Tatăl său, poetul și cantautorul Marian Mărgărit, este primarul comunei Boldu, funcție îl care oamenii l-a ales și reales încă din anul 1990.

Georgian Mărgărit este un nume din ce în ce mai important în lumea muzicală. În 2016 a obţinut locul doi în finala Eurovision România cu piesa „I’m coming home“, care s-a bucurat de un mare succes. În septembrie 2020, Georgian Mărgărit a fost ales consilier județean pe listele PSD și face parte din echipa președintelui Petre Emanoil Neagu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: