Articolul zileiȘtirile zilei

Gest rar al unui judecător buzoian, înainte de începerea ședinței de judecată

Moartea fulgerătoare a avocatului Daniel Tibișoiu a provocat o undă de șoc în întreaga comunitate buzoiană, iar ecourile tragediei din Săptămâna Luminată încă nu s-au stins. Duminică, avocatul în vârstă de 47 de ani a fost condus pe ultimul drum de familie, colegi și prieteni.

Un gest rar a fost săvârșit, astăzi, în memoria răposatului avocat Daniel Tibișoiu, de către judecătorul buzoian Iana Ovidiu. Potrivit unei postări a avocatului Lucian Predonescu, înaintea ședinței de judecată de astăzi a fost aprinsă o lumânare și s-a ținut un discurs în memoria colegului dispărut:

RESPECT , DOMNULE JUDECATOR, IANA OVIDIU!
Astazi , la completul CAF11, Sectia Contencios a Tribunalului Buzau ,inainte de a deschide sedinta de judecata, dl . judecator a aprins o lumânare , a tinut un scurt discurs in care a aratat rolul avocatului in infaptuirea justitiei, stresul provocat de exercitarea profesiei si care ,probabil ,a dus la consecinte tragice in ce-l priveste pe colegul nostru, Tibisoiu, ne-a vorbit de seriozitatea si profesionalismul cu care aborda fiecare cauza si ne -a propus sa tinem un moment de reculegere.
Un moment emotionant care arata ca indiferent de profesia fiecaruia dintre noi , trebuie sa ramanem oameni.
  • De ce a murit avocatul Daniel Tibișoiu

Potrivit Șansa News, medicii legiști au lămurit cauza decesului avocatului Daniel Tibișoiu. Se pare că bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost răpus de un infarct pe care l-a făcut în timp ce se afla în mașină, la volan. De altfel, echipajul de pe ambulanță, l-a găsit pe avocat în interiorul mașinii, pe bancheta conducătorului, mașina fiind doar pe jumătate intrată în curtea locuinței.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: