Știrile zilei

Gestul REMARCABIL făcut de doi angajaţi ai Spitalului Judeţean Buzău i-a impresionat pe angajaţii ISU

Bărbaţii au returnat bărbatului portofelul cu bani găsit pe stradă.

Doi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au dovedit că omenia este mai presus de orice tentaţie materială. Ei au găsit pe jos un portmoneu cu bani care aparţinea unui angajat ISU Brăila şi nu au ezitat să-l returneze bărbatului care îl pierduse.5116
Totul s-a petrecut marţi, de Schimbarea la faţă. Valentin Dinu – şef serviciu Aprovizionae şi Laurenţiu Răţoi, ambii angajaţi ai SJU Buzău, se îndreptau, în interes de serviciu către Maternitatea de pe B-dul Gării din municipiu, când au zărit pe jos un portmoneu. Deschizându-l, cei doi au constatat că înăuntru se aflau legitimaţia de pompier a unui bărbat angajat la ISU Brăila, acte, carduri, precum şi suma de 204 lei.
N-au stat o clipă pe gânduri şi au decis să înapoieze brăileanului portmoneul, aşa că s-au deplasat la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, unde gestul lor a fost primit cu multă apreciere.
Joi, reprezentanţii ISU Buzău au mers la Spitalul Judeţean, pentru a-i felicita personal pe angajaţii care au dat dovadă de corectitudine şi bună credinţă.
În luna aprilie, o tânără de etnie romă din Berca a înapoiat portmoneul cu aproape 1000 de lei în el unui cetăţean care îl pierduse. Gestul ei a făcut înconjurul televiyiunilor şi nu puţini au fost cei care au decis să o sprijine financiar pe tânăra care avea o situaţie financiară precară.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button