EducaţieȘtirile zilei

Geta Burducea, noul inspector școlar general al ISJ Buzău. Cu cine va face echipă

Geta Burducea este noul inspector școlar general al ISJ Buzău, după ce Ministerul Educației a decis astăzi ca ea să îl înlocuiască la șefia getaînvățământului buzoian pe liberalul Dumitru Ene.
Geta Burducea este profesor de științe economice și ocupă postul de inspector școlar general adjunct încă din vara anului 2012. În trecut, ea a mai ocupat funcția de inspector de specialitate în cadrul ISJ Buzău.
Decizia de astăzi vine după ce actuala guvernare a decis ca directorii liberali să fie înlocuiți cu membri ai Partidului Social Democrat.
În timp ce Dumitru Ene se va întoarce la catedra de la Liceul Pedagogic, scaunul de adjunct al învățământului buzoian rămâne liber. Pentru această funcție se vehiculează mai multe nume, printre care cele ale inspectorilor Marcel Sultănescu, Postumia Dascălu și Nela Wamsiedel.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Cu cine face echipa?Si-aduce la ISJ trepadusi de la partid.: Bodea de la Economic, de, fara legatura cu traficul de influenta al sotului, Trifan Otilia, pusa de psd director adjunct la Liceul Filipescu si data afara din organigrama de acolo se aciueaza pe aici si alte persoane „muncitoare”… Halal clientela PSD! Mai rau ca inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close