Sport

Gloria Buzău, despre scandalul mecilor TRUCATE: „Clubul nu are cunoștință de existența faptelor”

Reprezentanții Gloriei Buzău spun că pe rolul Comisiei de Disciplină a FRF există un dosar de cercetare privind fapte în care sunt implicați membri ai clubului, însă precizează că nu au cunoștință de existența faptelor privind trucarea unor meciuri.
„Fotbal Club Gloria Buzau, in urma articolelor aparute in mass media privind implicarea oficialilor si a fotbalistilor clubului nostru in presupuse fapte de trucare a rezultatelor mai multor meciuri de pregatire si oficiale, in scopul de a obtine profituri din pariuri sportive, FC Botosani Gloria Buzau (3)aduce la cunostinta publicului cele de mai jos:
-Pe rolul Comisiei de Disciplina si Etica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal se afla in curs de desfasurare o procedura disciplinara inregistrata sub Dosar nr. 23 /CD/2015, avind ca obiect presupuse abateri disciplinare savirsite de mai multi oficiali si fotbalisti ai clubului. 
-Mentionam ca clubul nu are cunostinta de existenta faptelor invocate de catre Departamentul de Integritate si Antifrauda al Federatiei Romane de Fotbal ce face obiectul dosarului mai sus mentionat, urmind sa puna la dispozitia Comisiei de Disciplina si Etica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal toate informatiile necesare in vederea clarificarii aspectelor sesizate. ” se arată în comunicatul Gloriei Buzău.
Reamintim cititorilor că formația din Crâng se află în mijlocul unui scandal privind trucarea unor meciuri de fotbal în sezonul trecut. Nu mai puțin de zece partide ar fi fost „aranjate” de antrenorii și unii fotbaliști ai Gloriei, într-o afacere privind câștiguri la casele de pariuri din străinătate.
Chemaţi marți la Comisia de Disciplină, ca urmare a anchetei, cei de la Gloria Buzău nu s-au prezentat. Aceştia au motivat că au antrenament, cerând, pe de altă parte, mai mult timp pentru pregătirea apărării. Cel mai probabil, vor fi programaţi la următorul termen al Comisiei de Disciplină.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close