Sport

Gloria Buzău își reia pregătirile din 15 ianuarie

Divizionara secundă Gloria Buzău îşi va relua pregătirile în vederea noului sezon pe data de 15 ianuarie. Jucătorii echipei din Crâng pornesc în retur cu gânduri de mai bine, ei sperând să obțină rezultate mai bune decât cele din turul campionatului.hgfgh

Următoarele două zile, 16 şi 17 ianuarie, vor fi dedicate vizitei medicale. În această iarnă, echipa buzoiană va  merge în două stagii de pregătire, primul dintre ele urmînd a începe pe data de 20 ianuarie.

În perioada imediat următoare, oficialii clubului vor să definitiveze şi programul meciurilor de verificare pe care Gloria le va disputa pînă la data reluării campionatului.

Primul meci oficial din acest an se va disputa pe data de 8 martie, în deplasare, împotriva formaţiei Rapid CFR Suceava.

Gloria Buzău își propune să prindă play-off-ul.

În acest sezon, Gloria Buzău îşi propune să prindă play-off-ul pentru ca în următorii trei ani, să atace  promovarea în prima ligă. Potrivit lui Dan Tulpan, preşedintele clubului, acest lucru este realizabil dacă lângă echipa sa vor veni cât mai mulţi sponsori.

“Dacă am reuşi să aducem ceva sponsori, în trei ani ne putem îndeplini obiectivul. Nu stăm nici rău, gloriadar nici foarte bine. Avem aprobat planul de reorganizare, plătim lunar 50.000 lei către ANAF. Avem un contract de asociere cu municipalitatea, care ne ajută“, a spus acesta în emisiunea “Fotbal la matineu” de la Sport Total FM. Tulpan a mai anunţat că mai mulţi jucători vor pleca în această iarnă, încercându-se şi parafarea câtorva transferuri.

Tulpan a afirmat că echipa sa mai are nevoie de câțiva jucători, mai ales că în pauza competițională, mulți dintre fotbaliști vor părăsi gruparea din Crâng.

“Mai avem nevoie de ceva jucători, sperăm să-i şi transferăm. Vor pleca şi mai mulţi jucători. Marţi dăm salariile la jucători şi la personal şi o să ne luăm la revedere. Pe 8 ianuarie probabil o să începem pregătirea”, a spus Tulpan, care a precizat că va mai rămâne de plată doar o singură lună.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close