Administrație

Grefiera care și-a pierdut fiul ÎNECAT anul trecut la Costinești, trimisă în judecată pentru înșelăciune

Grefiera-șefă a secției penale de la Tribunalul Buzău primește MIOARA TEODORESCUlovitură după lovitură. După ce și-a pierdut fiul cel mare, înecat vara trecută la Costinești, Mioara Teodorescu a aflat ieri că a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune, alături de alți trei colegi.

Anul trecut, grefiera primea vestea tragică a morții fiului său, Adrian, care, avântându-se noaptea în marea agitată, nu a mai ieșit viu. Băiatul avea 23 de ani și abia terminase studiile universitare.

Printr-un comunicat al Înaltei Curți de Casație și Justiție remis ieri, se anunță că, Mioara Teodorescu a fost trimisă în judecată de Curtea de Apel Ploiești, fiind acuzată de înșelăciune și fals în declarații.

Din rechizitoriul întocmit de procurori reiese că, în perioada septembrie 2012 – septembrie 2013, grefierul Mioara Teodorescu a solicitat şi obţinut decontarea ilegală a contravalorii cheltuielilor de transport lunar, prin declararea unei rute de transport fictive între Slobozia şi Buzău, în sumă de 19.516 lei.

Procesul grefierei se va judeca la secția penală a Curții de Apel Ploiești.

 

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5