Administrație

Grefiera care și-a pierdut fiul ÎNECAT anul trecut la Costinești, trimisă în judecată pentru înșelăciune

Grefiera-șefă a secției penale de la Tribunalul Buzău primește MIOARA TEODORESCUlovitură după lovitură. După ce și-a pierdut fiul cel mare, înecat vara trecută la Costinești, Mioara Teodorescu a aflat ieri că a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune, alături de alți trei colegi.

Anul trecut, grefiera primea vestea tragică a morții fiului său, Adrian, care, avântându-se noaptea în marea agitată, nu a mai ieșit viu. Băiatul avea 23 de ani și abia terminase studiile universitare.

Printr-un comunicat al Înaltei Curți de Casație și Justiție remis ieri, se anunță că, Mioara Teodorescu a fost trimisă în judecată de Curtea de Apel Ploiești, fiind acuzată de înșelăciune și fals în declarații.

Din rechizitoriul întocmit de procurori reiese că, în perioada septembrie 2012 – septembrie 2013, grefierul Mioara Teodorescu a solicitat şi obţinut decontarea ilegală a contravalorii cheltuielilor de transport lunar, prin declararea unei rute de transport fictive între Slobozia şi Buzău, în sumă de 19.516 lei.

Procesul grefierei se va judeca la secția penală a Curții de Apel Ploiești.

 

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: