Știrile zilei

Groapă de 6 metri, apărută pe bulevardul Unirii

O groapă adâncă de 6 metri a apărut, zilele trecute, pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău, într-o zonă aflată în plin proces de reabilitare. Reprezentanții Companiei de Apă au intervenit pentru remedierea defecțiunii.

Potrivit unei postări făcute pe pagina de Facebook a Companiei de Apă, a fost vorba despre o intervenție la o conductă de canalizare care a cedat în urma numeroaselor intervenții. Avaria putea pune în pericol siguranța traficului din zonă, motiv pentru care s-a intervenit prompt:

Un tronson de canalizare surpat pe bd. Unirii i-a pus în dificultate pe colegii noștri.
Avaria apărută miercuri seara putea pune în pericol siguranța traficului din zona, însă aceștia au intervenit prompt minimizând riscul.
Specialiștii noștri au lucrat și pe timp de noapte pentru a remedia avaria, a fost înlocuit tronsonul de aproximativ 17 m urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie astupată groapa adâncă de 6m, rezultată în urma intervenției.
Tronsonul vechi de canalizare, din azbociment, a cedat la numeroasele intervenții de decolmatare. Intervențiile pentru curățarea și decolmatarea rețelelor de canalizare se fac cu utilaje speciale, care lucrează cu o presiune a jetului de 200 barr.
De aceea este foarte important să protejăm cu toții sistemul de canalizare.
Efectele utilizării incorecte a sistemului de canalizare pot duce la disconfortul cetățenilor prin creșterea numărului de avarii, degajarea de mirosuri neplăcute, apariția acumulărilor de apă și refularea pe străzile orașului dar și la poluarea mediului înconjurător.
NU UITA! CANALIZAREA NU E TOMBERON!”, au scris reprezentanții Companiei de Apă pe pagina de Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. Cooperativa munca in zadar, mai rau ca pe timpul Mesterului Manole! Cat despre cheltuieli, are balta peste, oricum calitate nu se necesita, ca na peste 2 – 3 ani trebuie sa mai manance si gura lor ceva, de pe urma reparatiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!