Sport Știrile zilei

Gură de oxigen pentru sportul buzoian

Consilierii județeni au aprobat, astăzi, alocarea unor sume importante pentru două cluburi buzoiene. Este vorba despre Handbal Club Buzău 2012, care va primi 580.000 de lei, și despre echipa de fotbal Metalul Buzău, în contul căreia vor fi virați 160.000 de lei.

HC Buzău joacă în Liga Zimbrilor și avea nevoie de bani, în principal, pentru deplasări, arbitraj și cazare. Echipa se va descurca cu 580.000 de lei, asta în timp ce alte echipe din primul eșalon au bugete de 1-1,5 milioane de lei.

loading...

Echipa Metalul Buzău a primit și ea 160.000, bani care vor fi folosiți pentru a acoperi cheltuielile legate de participarea în Liga a III-a la fotbal.

În ședința extraordinară a Consiliului Județean de astăzi au mai fost aprobate două proiecte importante. Este vorba despre aprobarea participării județului Buzău la Târgul Internațional de Turism de la Rioja (Spania) și despre participarea unei delegații a Consiliului Județean Buzău la o sesiune comună organizată de Consiliul Raional Dubăsari, la sfârșitul lunii martie.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5