CORONAVIRUS

HALUCINANT: Un buzoian a mers la spital pentru insuficiență renală si a rămas FĂRĂ PENIS!

Un nou caz cu tentă de malpraxis zguduie lumea medicală din județul Buzău. Un bărbat de 55 de ani, cadru militar în rezervă, acuză medicii care l-au tratat de lipsă de profesionalism și costic-maroleanu-mediafax_0neglijență.
Calvarul lui Costică Maroleanu a început în luna noiembrie a anului trecut. Acesta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului buzoian cu simptome de insuficiență renală. După ce, inițial, a fost consultat de medicii de gardă, a fost transferat la Terapie Intensivă unde a rămas internat timp de 3 zile.
Din acel moment, viața omului s-a schimbat dramatic. În urma unor manevre nereușite de montare a unei sonde urinare, la secția de Terapie Intensivă a spitalului buzoian, bărbatul s-a ales cu o infecție gravă. Ulterior, omul a mers la Spitalul Militar Central, iar medicii de la aici i-au spus că vor fi nevoiți să îi amputeze penisul, organul sexual fiind cangrenat și existând riscul producerii unei septicemii.
Pentru că risca să moară, Costică Maroleanu a acceptat ca organul sexual să-i fie înlăturat. Buzoianul este însă decis să dea în judecată Spitalul Județean Buzău. Colegiul Medicilor s-a sesizat în aceast caz și a demarat o amplă anchetă. De asemenea, surse din IPJ Buzău confirmă că și polițiștii vor începe cercetările, ca urmare a unei plângeri penale legate de acest caz.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: