Fără categorie

HALUCINANT: Un buzoian a mers la spital pentru insuficiență renală si a rămas FĂRĂ PENIS!

Un nou caz cu tentă de malpraxis zguduie lumea medicală din județul Buzău. Un bărbat de 55 de ani, cadru militar în rezervă, acuză medicii care l-au tratat de lipsă de profesionalism și costic-maroleanu-mediafax_0neglijență.
Calvarul lui Costică Maroleanu a început în luna noiembrie a anului trecut. Acesta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului buzoian cu simptome de insuficiență renală. După ce, inițial, a fost consultat de medicii de gardă, a fost transferat la Terapie Intensivă unde a rămas internat timp de 3 zile.
Din acel moment, viața omului s-a schimbat dramatic. În urma unor manevre nereușite de montare a unei sonde urinare, la secția de Terapie Intensivă a spitalului buzoian, bărbatul s-a ales cu o infecție gravă. Ulterior, omul a mers la Spitalul Militar Central, iar medicii de la aici i-au spus că vor fi nevoiți să îi amputeze penisul, organul sexual fiind cangrenat și existând riscul producerii unei septicemii.
Pentru că risca să moară, Costică Maroleanu a acceptat ca organul sexual să-i fie înlăturat. Buzoianul este însă decis să dea în judecată Spitalul Județean Buzău. Colegiul Medicilor s-a sesizat în aceast caz și a demarat o amplă anchetă. De asemenea, surse din IPJ Buzău confirmă că și polițiștii vor începe cercetările, ca urmare a unei plângeri penale legate de acest caz.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5