Știrile zilei

Hoț prins la furat de un polițist aflat în timpul liber

Duminică dimineaţă, în jurul orei 10.00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Buzău a fost sesizat de un poliţist aflat în timpul liber cu privire la faptul că a reţinut o persoană care a sustras bunuri din incinta unui magazin de pe raza municipiului.

La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de siguranţă publică, care a stabilit că principalul bănuit este un bărbat de 45 de ani din comuna Vadu Paşii.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul a fost observat de poliţistul aflat în timpul liber, în timp ce a luat mai multe bunuri de pe raft şi a părăsit unitatea comercială fără a trece pe la casă. Imediat  poliţistul a plecat în urmărirea persoanei, la scurt timp fiind imobilizat, asupra lui fiind găsite produsele sustrase din magazin.

Prejudiciul în valoare  de aproximativ 70 de  lei a fost recuperat integral si predat reprezentantului unităţii păgubite.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button