Știrile zilei

I-a făcut mașina praf și a fugit! (foto)

O tânără din Buzău și-a găsit mașina grav avariată în parcarea Brico Depot din Buzău. Autorul a șters-o de la fața locului.

Necazul a dat peste Diana A. în dimineața zilei de vineri, 22 martie. Tânăra își parcase autoturismul foarte aproape de intrarea în fostul magazin Praktiker, redeschis săptămâna trecută sub sigla „Brico Depot”. Când s-a întos la mașină, tinerei i s-a făcut rău: Opelul său avea toată partea din dreapta spate distrusă.

Urmărind camerele de supraveghere ale magazinului, proprietara a descoperit că mașina ei fusese avariată de autoutilitară de culoare albă, al cărei șofer a șters-o imediat după producerea daunei. Din păcate, din numărul de înmatriculare nu s-a putut reține decât B-42 – …. . Tânăra a anunțat poliția, însă de la eveniment au trecut deja 24 de ore, iar vinovatul nu a fost găsit.

Cel mai probabil, autoturismul a fost lovit cu partea din spate a autoutilitarei și sunt șanse slabe ca pe caroseria celei de-a doua mașini să fi rămas urme. Totuși, proprietara face apel la toți cei care i-ar putea oferi detalii despre vinovat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button