Știrile zilei

Cine a fost de vină? (video)

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc în această după-amiază pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Buzău.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că o autoutilitară condusă de un buzoian de 22 de ani, care conducea o autoutilitară pe b-dul Nicolae Titulescu, pe directia Casa Albă-Transilvaniei, în timp ce ar fi efectuat virajul la stânga către strada Enachiță Văcărescu, a intrat in coliziune cu auto BMW condus din sens opus de un tânăr de 30 de ani. conducatorul autoturismului BMW a fost preluat de ambulanta pentru acordare ingrijiri medicale/ s-a intocmit dosar penal, politistii continua cercetarile

i-a tăiat calea unui BMW care circula dinspre Policlinica „23 August” către TransilvanieiUn buzoian de 22 de ani care conducea o autoutilitara pe bld.Nicolae Titulescu din mun.Buzau, pe directia bld.N.Balcescu catre str.Transilvaniei, in timp ce ar fi efectuat virajul la stanga catre strada Enachita Vacarescu, a intrat in coliziune cu auto BMW condus din sens opus de un tanar de 30 de ani.

BMW-ul a fost acroșat de autoutilitara de culoare galbenă, fiind apoi proiectat într-un pom. Proprietarul său, un buzoian de 30 de ani, se pregatea să vândă mașina. Cel mai probabil, asiguratorul o va încadra acum ca daună totală.

Șoferul BMW-ului a fost preluat de ambulanță și dus la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */