PoliticăȘtirile zilei

Ichim, către noul subprefect: „Nu știu dacă ați făcut o alegere bună, dar..”

Ieri a avut loc învestirea în funcție a noului subprefect al județului Buzău, Leonard Dimian, în prezența prefectului Carmen Ichim, a directorului Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului, Teodor Gheorghe, și a reprezentanților instituțiilor deconcentrate buzoiene. 

Prefectul Carmen Ichim i-a urat bun-venit în echipă noului subprefect, însă a lăsat să se înțeleagă că nu este tocmai încântată de faptul că s-a trezit cu un subprefect pus de ALDE, fără să fie măcar consultată cu privire la noua numire.

  • „Nu știu dacă ați făcut o alegere bună, dar..”

Totodată, prefectul Carmen Ichim a subliniat că Dimian va ocupa temporar funcția de subprefect.

„Așa cum mi-am învățat colegii, am să vorbesc liber și vreau ca toți să vorbim liber. Îl felicit pe domnul subprefect pentru că de astăzi va exercita, cu caracter TEMPORAR, funcția publică de subprefect al județului Buzău și sper că vom face o echipă. Cu toții, membri ai Colegiului Prefectural, faceți o echipă și vă mulțumesc pentru asta. Mulțumesc că sprijiniți această idee de echipă și îi doresc domnului subprefect să facem o echipă mai bună și să îl rog să își facă o caracterizare sau să își prezinte un pic CV-ul pentru că așa trebuie să facem când suntem numiți în fruntea unui serviciu, oricare ar fi el. Este o provocare fantastică. După ce am văzut hățișul care este vă spun că este greu să fii pe un funcție de prefect sau subprefect cu toate repercusiunile pe care nu le cunoașteți și care sunt puse în cârcă în mod nu întâmplător, așa că…. nu știu dacă ați făcut o alegere foarte buna, dar….”, a declarat prefectul Carmen Ichim.

În vârstă de 51 de ani, Leonard Dimian a lucrat până în prezent în domeniul finanțelor publice și va exercita funcția de subprefect, temporar, cu delegație, după demisia lui Petrică Lucian Foca.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button