PoliticăȘtirile zilei

Ieftinirea medicamentelor cu 35%, petiție publică susținută de președintele PSD, Marcel Ciolacu

Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, susține ieftinirea medicamentelor cu 35%, măsură adoptată de Guvernul Ponta și amânată de actualul ministru al Sănătății. Secretarul Camerei Deputaților îi invită pe buzoieni să se alăture inițiativei PSD, prin care sunt sprijiniți pacienții și companiiile farmaceutice românești.

„Am semnat astazi petiția prin care cerem Guvernului Cioloș să deblocheze ieftinirea medicamentelor pe care o adoptasem in guvernarea PSD. E vorba de reducerea cu 35% a medicamentelor originale care își pierd patentul – o decizie care trebuia să intre în vigoare la 1 iulie, dar a fost amânată de actualul ministru al Sănătății până la 1 noiembrie.

Dacă cineva mi-ar cere să aleg între părinți și un prieten din altă țară, i-aș alege fără să ezit pe părinți. La fel, dacă e vorba să alegem între binele pacienților români și binele companiilor multinaționale de medicamente, i-aș alege fără să ezit pe români. Vă invit și pe voi să semnați petiția pentru ieftinirea medicamentelor.”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook, postarea sa fiind preluată de președintele organizației buzoiene.

Petiția care vizează milioane de români poate fi accesată aici: http://www.petitieonline.com/semneaza_petitia_psd

14492404_1588478527844256_5602955245029204332_n

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button