SportȘtirile zilei

Ilie Stan, noul antrenor al Gloriei Buzău!

Începând de săptămâna viitoare, fostul internațional Ilie Stan va fi noul antrenor al SCM Gloria Buzău.

Ilie Stan va conduce de pe banca tehnică pe Gloria Buzău, în aventura roș-albaștrilor din eșalonul secund. Fostul internațional român nu a semnat, deocamdată, contractul, dar este o chestiune de zile până va fi prezentat drept noul antrenor al grupării din Crîng.

„Iliesta” este cel de-al treilea tehnician al noului club, după Vasile Tudose și George Timiș. Ultimul, cel care a condus Gloria către titlul de campioană a Ligii a III-a,  va rămîne șeful secției de fotbal.

Cel mai probabil, contractul dintre Ilie Stan și gruparea buzoiană va fi semnat săptămîna viitoare, moment în care fostul fotbalist al Gloriei și al Stelei va fi și prezentat ca antrenor. Actele nu au fost încă parafate, întrucât Stan nu se află în țară.

Ilie Stan și-a început cariera la Buzău, dar s-a consacrat ca echipier al Stelei, grupare pentru care a evoluat timp de nouă sezoane. În 1989 a fost component al trupei care juca finala Cupei Campionilor Europeni, contra celor de la AC Milan.După 1990, a mai evoluat la Cercle Brugge și AEL Limassol. Ca antrenor, are în CV o promovare cu Gloria, în 2007, dar și stagii la echipe cu nume ale fotbalului românesc, precum Steaua, UTA, FC Vaslui, Farul, sau FC Brașov.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: