Administrație

IMAGINEA ZILEI: Un militar o vizitează la spital pe femeia gravidă salvată aseară din nămeți

Gestul unui militar din cadrul Diviziei 2 Infanterie Getica din Buzău este pe cât de surprinzător, pe atât de nobil.DSC_0316
Împreună cu mai mulți colegi, militarul  a hotărât să viziteze la spital pe cei câțiva oameni salvați azi-noapte din mijlocul nămeților.
Impresionat de situația pacientei Alina Garabulea,  gravida care a solicitat ajutor medical si a născut până la ajungerea Detasamentului de interventie la domiciul sau din Movila Banului, militarul buzoian a mers la spital pentru a se interesa de starea acesteia. A fost bucuros să afle că atât Alina, cât și fetita, se află in stare stabila si i-a oferit femeii  un buchet de flori.
Militarii s-au interesat și de starea celorlalți bolnavi salvați aseară.  Astfel, Ioniță Sorin din comuna Nicolesti, judetul Vrancea, care a fost preluat de pe DSC_0304 drumul E85 la intersectia cu drumul spre Florica,  având o fractura la piciorul drept,  este in stare stabila in acest moment, primind din partea militarilor ceai si apă.
De asemena pacientul Constantin Putinică  a fost adus în Buzau de la Limpezis in stare bună, fiind internat în spital.

Mai mulți lucrători de la Drumuri Județene (Moldoveanu Alin, Dumitrascu Doru, Tudor Valentin, Moldoveanu Ionut), care ramasese blocati cu utilajele de deszăpezire în zona Florica, judetul Buzău, au fost și ei aduși la spital și  sunt în stare bună.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close