Articolul zileiȘtirile zilei

Imagini dezgustătoare, cu vitrina unei covrigării din Buzău

UPDATE: La scurt timp după publicarea înregistrării, inspectorii DSVSA Buzău s-au autosesizat și au mers repede în control. În urma descinderii, aceștia au luat decizia să închidă patiseria până la remedierea situației.


Un tânăr din Buzău a postat pe Facebook un videoclip cu vitrina unei covrigării de de pe bulevardul Unirii, în care se poate vedea un cozonac mâncat de gândaci. Imaginile îți întorc stomacul pe dos și te fac să te întrebi cum este posibil acest lucru într-o unitate de alimentație publică.

Primele imagini au fost filmate în seara zilei de 12 iunie. În videoclip se poate vedea vitrina unei covrigării în care singurul produs este un cozonac plin de gândaci.

Mirarea celui care filmează este cu atât mai mare cu cât, a doua zi, cozonacul se află în același loc și tot colcăind de gândaci.

Imaginile au început să circule pe Facebook și pe WhatsApp, stârnind dezgust și revoltă. Încă nu se știe cum a fost posibil ca produsul să rămână pe raft atâta vreme. Este posibil fie ca unitatea de pe Unirii să fie închisă de mai mult timp, fie să f  fost închisă doar în minivacanța de Rusalii, iar angajații să fi uitat cozonacul în vitrină.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button