Știrile zilei

Imagini ÎN PREMIERĂ cu avionul de la Carrefour!

Aparatul de zbor Albatros L 39 ZA, ce va fi amplasat în rondul de la Carrefour, a plecat spre Buzău. Avionul a pornit de la Baza Aeriană de la Boboc și va ajunge în oraș cu un transport special. 

Pestr câteva ore, „Albatrosul” proaspăt vospit și recondiționat va putea fi admirat de buzoieni în rondul de la Carrefour. În prezent, aparatul de zbor se află pe marginea DN2 E85, lângă Primăria Poşta Câlnău, urmând să ajungă în oraș la orele serii.

Astfel, un simbol al tradiției aviatice de care se bucură Buzăul prin cele două unități de la Boboc va putea fi văzut chiarlla întrarea în oraș.

De-a lungul vremii, la Boboc s-au format cei mai buni piloți care au scris istorie în aviație și care au reprezentat România cu cinste.

Potrivit viceprimarului Ionuț Apostu, municipalitatea se pregătește intens pentru ziua de 19 iulie 2019, atunci când va avea loc o ceremonie importantă la rondul de la Carrefour.

De Ziua Aviației, la Buzău vor participa oficialități de rang înalt din aparatul central și reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale.

Se pare că președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și șeful Statului Major General al Armatei Române, generalul Nicolae Ciucă, vor fi prezenți la Buzău cu ocazia acestui important eveniment.

Iată mai jos imagini cu aparatul de zbor care va fi instalat în rond.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close