Știrile zilei

Imaginile zilei: Sate izolate după ninsoarea de ieri

Deși în municipiul Buzău nu s-a așternut un fulg, localitățile de deal și de munte ale județului s-au bucurat de zăpadă.

Ninsoarea de ieri a așternut, în zonele înalte, un strat gros de nea. De veșmântul alb al iernii au avut parte și locuitorii din zona de deal, iar în unele locuri a fost nevoie de intervenția utilajelor de deszăpezire care să desfunde drumurile.

La Berca, utilajele primăriei abia au răzbit prin neaua groasă de 50-60 de centimetri, ce bloca accesul către zona Băceni-Viforâta:

„Astazi am intervenit in zona satelor Băceni-Viforata, unde zăpada viscolita a blocat accesul către cele două sate, grosimea stratului de zapada măsurând pe drumul comunal DC 194 aproximativ 50-60 cm.
In acest moment, toate drumurile comunale si satesti sunt practicabile si fara probleme!
Suntem pregatiti sa intervenim la orice ora pentru a indeparta zapada de pe carosabil in toate cele 13 sate ale comunei!”, a scris primarul comunei Berca, Ionel Dobrița, pe Facebook.

 

Buzăul a ieșit de sub atenționarea cod galben de ninsori abundente, iar vremea se va menține în intervalul specific acestei perioade, cu 1-2 grade Celsius în timpul zilei și minime de -5, -6 grade în timpul nopții.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button