Știrile zilei

IMAGINILE ZILEI: Un buzoian a adormit pe trecerea de pietoni!

Scene bizare, observate astăzi, pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău. Un bărbat s-a lungit pur și simplu pe trecerea de pietoni și nu a mai vrut să se ridice până în momentul în care doi participanți la trafic au decis să îi strice somnul.

Bărbatul traversa pe zebra de la intersecția bulevardului Unirii cu strada Patriei în momentul în care s-a așezat pe trecerea de pietoni, în fața mașinilor care așteptau la semafor. După un timp, doi participanți la trafic merg la bărbatul așezat confortabil pe zebră, pentru a verifica dacă se simte bine.

„Șoferii claxonau, dar el se așeza la loc să doarmă, deranjat de zgomot. Până la urmă au mers doi oameni să-l ridice, dar l-au mutat cu greu.”, ne-a transmis un prieten al ziarului.

Din imaginile trimise de cititor se poate observa că bărbatul este conștient, dar nu știm dacă a fost și cooperant. El a fost ridicat de pe trecerea de pietoni și nu se știe încă dacă gestul său a survenit în urma unei stări de rău sau dacă pur și simplu, omul era prea obosit.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!
Back to top button
error: