Știrile zilei

Impact frontal pe DN 2B | Patru victime

Un accident rutier soldat cu patru persoane rănite s-a produs astăzi pe DN 2B, la ieșirea din Gălbinași.

Din primele data de la fața locului în timp ce conducea autoturismul dinspre Gălbinași către Buzău, un șofer în vârstă de 68 de ani, din Gălbinași, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe același sens de mers, de către o femeie în vârstă de 37 de ani, de asemenea din Gălbinași.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane, a șoferului și a unui pasager al acestuia, un minor în vârstă de 17 ani, din Gălbinași, a șoferiței și a unei pasagere a acesteia, o minoră de 7 ani, tot din Gălbinași.  

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, a transmis IPJ Buzău. 

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Buzău,  la U.P.U.-SMURD au fost transportate 4 persoane: prima victima, un barbat in varsta de 68 de ani (soferul) a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio-cerebral sever cu plaga delabranta craniana, traumatism toraco-abdominal, contuzie si plagi umar si brat stang. A doua victima, in varsta de 17 ani, a suferit un traumatism-cranio cerebral minor, plaga contuza frontala cu cefalee intensa si contuzie toraco-abdominala. Un minor, in varsta de 7 ani, a suferit o contuzie toraco-abdominala prin accident rutier. A patra victima, in varsta de 37 de ani, a suferit o contuzie toracica prin accident rutier. Toate cele 4 victime primesc ingrijiri medicale de specialitate si sunt sub supraveghere medicala.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button