ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei
ULTIMA ORĂ

Impact violent pe DJ 203K. Tânără de 18 ani, în stare gravă

O tânără de 18 ani, din Săpoca a ajuns în stare gravă la spital după un accident rutier cumplit produs azi-noapte pe DJ 203K, la Potoceni. 

Evenimentul rutier s-a produs aproape de miezul nopții. Polițiștii au stabilit că autoturismul condus pe direcția Buzău către Săpoca de către un tânăr de 18 ani, din Mărăcineni, a pierdut controlul asupra direcției, a ieșit în afara carosabilului și a intrat în coliziune cu un stâlp.

Norocul a făcut ca mașina să se izbească de stâlp cu spatele. Chiar și așa, pasagera de pe locul din dreapta, o fată de 18 ani, din Săpoca, a fost găsită inconștientă pe carosabil și transportată de urgență la spital, unde a fost direct în sala de operație. Se pare că starea ei este acum stabilă.

Șoferul de 18 ani a fost rănit și el. În urmă cu doar câteva luni, tânărul domiciliat în Mărăcineni ar mai fi produs un accident rutier.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

FOTO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!