ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Imunodrink, băutura naturală gustoasă și sănătoasă, produsă de o familie din Buzău

Imunodrink sau

O veche filosofie indiană spune că suntem ceea ce mâncăm, dar „Viața este mai mult decât hrană, iar trupul mai mult decât îmbrăcăminte” (Luca, XII: 22-23). Altfel spus, ar trebui să ne preocupe deopotrivă sufletul și trupul. Dar dacă de suflet ne putem îngriji în multe moduri, de trup putem avea grijă bucurându-ne de darurile pe care natura ni le oferă cu generozitate. Despre unul dintre ele, preparat cu multă pricepere și dăruire de familia Popa din Buzău, vom vorbi în rândurile următoare.

Acum șase ani, Magda și Veaceslav Popa au început să consume suc de cătină amestecat cu miere, preparat în casă. Aveau câțiva stupi și, cunoscând proprietățile deosebite ale mierii, au decis să o mixexe cu sucul unui fruct la fel de benefic. Așa au creat „cocktailul pentru imunitate” numit Imunodrink, un produs 100% natural.

Siropul Imunodrink este realizat numai din miere naturală și cătină proaspătă, presată la rece. Soții Popa spun că băutura nu conține zahăr sau conservanți și că nu este procesată. Așa se face că, având o asemenea rețetă, pasiunea pentru stilul de viață sănătos al familiei s-a transformat într-o mică afacere. Între timp, Magda și Veaceslav Popa au accesat fonduri europene pentru a crea în Buzău un mic laborator, în care astăzi se prepară delicioasa băutură.

Cuceriți de gustul și de proprietățile binefăcătoare ale băuturii, clienții din țară și din străinătate au continuat să comande Imunodrink. Pe lângă sirop, clienții mai consumă pasta de imunitate, un alt produs natural făcut din miere, pulbere de cătină uscată, polen și tinctură de propolis. Magda Popa, cea care a preparatul pentru imunitate, spune că acesta este un excelent antioxidant și energizant, putând fi consumat de oricine.

Numită și „gingsengul românesc”, cătina este un fruct care conţine mai multă vitamina C decât citricele. Fiind un foarte bun antioxidant, este întâlnită în industriile farmaceutică și cosmetică. Amestecat cu miere, sucul de cătină ține răcelile departe și este o excelentă băutură răcoritoare în amestec cu apa minerală.

Preparatele pe bază de cătină echilibrează tensiunea, previn arteroscleroza, refac ficatul, calmează arsurile, alungă anemia și pun infecțiile pe fugă, scriu site-urile care militează pentru o alimentație bazată pe produse naturale.

Siropul Imunodrink poate fi comandat pe site, pe Facebook sau la numărul telefon 0769 865 783.

De asemenea, pe lângă „cocktailul de imunitate”, familia Popa mai comercializează, la standul din zona Pieței Centrale, numeroase produse cu proprietăți vindecătoare: pastă pentru imunitate, miere gustoasă, căpăceală, ceaiuri naturale, tincturi, siropuri și creme produse din plante.

În condițiile în care recuperarea sănătății este cu mult mai scumpă și mai anevoioasă decât menținerea ei, problema unui stil de viață sănătos ar trebui să înceapă să ne preocupe pe toți. Familia Popa ne invită să ne bucurăm de minunatele produse naturale, care pot fi o soluție pentru numeroase probleme de sănătate.

VIDEO/FOTO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!