Știrile zilei

În atenția buzoienilor: ÎNCEPE DE ASTĂZI

Începând de astăzi, 1.02.2018, polițiștii locali demarează acţiunea de ridicare a autovehiculelor şi a remorcilor care staţionează neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Buzău. Mașinile ridicate vor fi duse în curtea Urbis Serv din Parcul Crâng, recuperarea lor de către proprietari fiinde destul de costisitoare.

Cei care au obiceiul de a încălca regulile trebuie să știe că măsura ridicării vehiculelor se aplică în cazuri precum: oprirea ori staţionarea în staţiile mijloacelor de transport public de persoane; în intersecţii, inclusiv cele cu circulaţie în sens giratoriu, precum şi în zona de preselecţie unde sunt aplicate marcaje continue; pe treceri de pietoni, în zone rezidentiale şi pietonale; pe trotuare; pe drumurile publice cu o lăţime mai mica de 6 m.

Tarifele pentru ridicare, transport şi depozitare, sunt în valoare de 600 lei. Dacă proprietarul se prezintă la autovehicul şi nu se mai efectuează transportul şi depozitarea se va achita doar suma de 300 lei, reprezentând deplasarea pentru ridicare.

Autovehiculule ridicate prin dispoziția polițiștilor rutieri sau locali vor fi transportate sau depozitate la sediul Urbis Serv. Sancţiunea pentru staţionare este de 4-5 puncte de amendă şi 3 puncte penalizare la permisul de conducere (jumatate din minimul amenzii in valoare de 290 lei în 48h).

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button