Știrile zilei

În centrul Buzăului se vor impune restricții de circulație

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!


Cu ocazia Zilei Drapelului Național al României, în municipiul Buzău vor fi impuse unele măsuri privind restricționarea circulației auto în zona primăriei și Piaţa Dacia.

Potrivit Ordinul Prefectului privind organizarea manifestărilor dedicate acestei zile, astăzi, 25 iunie, în zona “Piaţa Dacia“, între orele 08.45 – 09.30 și respectiv între orele 21.10 – 21.50 se va impune restricționarea traficului ce va fi asigurată de Poliţia Rutieră a municipiului Buzău şi Poliţia Locală. Aceeași măsură va fi dispusă tot în zona „Piaţa Dacia” și în ziua de miercuri, 26 iunie, între orele 07:00 și 10:00.

În zilele de 25 și 26 iunie, în garnizoana Buzău se organizează ceremonie militară şi religioasă dedicată Zilei Drapelului României, care se va desfășura în Piața Dacia. Manifestările vor debuta marți, 25 iunie, când, la ora 21.30 va avea loc ceremonia de coborâre a Drapelului României și depunerea acestuia la Biserica Militară, continuând miercuri, 26 iunie, de la ora 09.00 cu activitățile organizate cu ocazia acestei sărbători.

Ziua Drapelului Național a fost instituită, prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, când Guvernul revoluționar a decretat ca Tricolorul – roșu, galben și albastru – să reprezinte steagul național al tuturor românilor.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5