Economic

În plină criză de coronavirus / Un buzoian vrea să dea lovitura pe piața medicală!

Nicolae Șerban, consilier municipal și antreprenor buzoian, este la un pas să dea lovitura pe piața de măști medicale și produse sanitare.

Zilele acestea, omul de afaceri se află în Turcia, unde negociază cumpărarea unei cantități mari de măști, dezinfectant pentru mâini, combinezoane și termometre cu infraroșu.

Marea lovitură o reprezintă însă negocierile pentru cumpărarea unei fabrici de producere a măștilor atât de necesare în această perioadă. Consilierul municipal vrea ca aceasta să fie operată de o organizație non-profit, pentru a avea un adaos comercial cât mai mic.

Transportul de produse sanitare va ajunge la Buzău joi, iar primii clienți și-au anunțat deja intenția de a cumpăra.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Buna ziua,

    Va scriu in numele asociatiei de voluntari ASCB, care ajuta batrani cu cumparaturile inclusiv in Buzau. Imi puteti da un contact de la acest producator? Am inteles bine ca va produce masti? Voluntarii au nevoie de masti si combinezoane, chiar si contra cost. Momentan nu gasim nici sa cumparam. Am avea mare nevoie de ajutor de la ei daca vor produce cu adevarat. Mutumesc Adina Cristian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button