Știrile zilei

Înarmați cu răngi, bâte și coase / Membrii a două clanuri buzoiene s-au bătut joi în Mihai Viteazul

Totul ar fi pornit de la un grătar pe care unii dintre romi îl pregăteau pe o stradă din cartier. Vecinii susțin însă că scandalul ar avea rădăcini mai vechi.msc
Bătaie generală joi seară pe o stradă din cartierul buzoian Mihai Viteazul. Membrii clanurilor Durac și Piciu, clienți vechi ai polițiștilor, și-au împărțit pumni, picioare, bâte, răngi și chiar coase în plină stradă, spre groaza vecinilor care au anunțat imediat poliția.
Efective impresionate de mascați au sosit la locul altercației, trei persoane fiind duse la Poliția Municipiului și, ulterior, reținute pentru 24 de ore. Cinci persoane sunt cercetate penal după scandalul de aseară. Una dintre victime a necesitat internarea în spital, din cauza rănilor grave suferite.
În urmă cu un an, un membru al clanului Durac, în vârstă de 34 de ani, a sfârșit ucis de rivalii care îi cereau taxă de protecție. Omorul a fost comis de către membrii aceleiași grupări, în zona Gării, în plină zi.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Pentru ca politia ,procuratura,judecătorii nu își fac datoria sa le dea pedepse aspre..scăpa cu cate o amenda pentru tulburarea ordinii eventual un dosar cu Nup si uite așa baga spaima in oameni.
    Ce bine era cu Ceaușescu ca nu auzeai de țigani..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: