Știrile zileiEconomic

Inaugurare „La Duță” | O pizza din partea casei

Astăzi se deschide restaurantul „La Duță”, situat pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Buzău. O afacere de familie care promite să pună pe masa buzoienilor bucate gustoase, spun reprezentanții localului, care anunță totodată că oferă o pizza gratuit pentru fiecare pizza comandată astăzi:

„MAREA DESCHIDERE ( Pizzeria La Duță. pe Nicolae Titulescu, nr 62 ). Vino, comandă o pizza de 30 cm și vei primi o pizza gratuit din partea casei.” este mesajul postat pe Facebook.

Povestea localului „La Duță” a început acum zece ani, cu o shaormerie deschisă pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Treptat, din mâinile bucătarilor au început să iasă și alte preparate, așa încât, astăzi, de la Duță poți comanda și variate sortimente de pizza, precum și mâncare gătită.

„Tuturor ne plac poveștile, mai ales acum pare că avem nevoie de ele mai mult decât oricând. Ce ziceți de o poveste care a început acum 10 ani și care nu a crescut peste noapte ca Făt-Frumos?! E o poveste cu rădăcini în realitate, despre o afacere de familie care trebuia să aducă mai mult decât pizza la ușa celor care îi alegeau serviciile.” povestește fondatorul restaurantului.

Astăzi, în ziua inaugurării, cei care comandă o pizza de 30 cm primesc gratuit o pizza din partea casei.

Proprietarii promit să pună întotdeauna calitatea pe primul loc și să ofere preparate proaspete, la prețuri rezonabile:

„Ne-am străduit mereu să livrăm calitatea pe care ne-am plăcea să o primim la rândul nostru de la un business românesc crescut domol, dar responsabil. Secretul #LaDuță nu există… e totul la vedere, ingredientele de calitate ajută însă, la fel rețetele neschimbate, un strop de inovație și considerație. Ingredientul secret este grija față de cei care ne aleg și față de echipa care ne împărtășește valorile. Vă mulțumim!”, au mai transmis reprezentanții „La Duță”.

Comenzile se pot face la numărul de telefon: 0755 153 542

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button