AdministrațieȘtirile zilei

Încă 24 ajung la Buzău! Costă 33.000 de euro bucata

Societatea de transport a municipalității, Trans Bus S.A., își lărgește flota. Încă 24 de autobuze second hand vor ajunge până la sfârșitul lunii iulie în curtea firmei, după ce au fost achiziţionate prin licitaţie. Costul unei mașini ajunge la 33.000 de euro, primele cinci urmând a sosi chiar săptămâna aceasta.

Autovehiculele marca Mercedes Citaro sunt lungi de 12 metri, sunt fabricate în 2007 și se încadrează la standardul de poluare Euro5, scrie publicația Știri de Buzău. Autobuzele recent cumpărate beneficiază de aer condiţionat, facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi şi panouri electronice de informare.

Este de așteptat ca achiziţionarea noilor autobuze să asigure o frecvenţă sporită, mai ales în contextul retragerii microbuzelor de pe traseele municipiului.

Mercedes Citaro este cel de-al patrulea model de autobuz care intră în dotarea Trans Bus Buzău, după vechile BMC-uri, VDL Ambassador și articulatele Van Hool.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. A umplut orasul de vechituri nu mai spun ca s-a aglomerat foarte rau .
    Cumpara sa le tina in curtea Transbus deja jumate din cele deja achizitionate stau de piese in curtea Societatii .
    Aici sunt banii dumneavoastra .

  2. A disperat lumea analfabetul ala tupeist din fruntea transbus, pus de nasu toma. Ceapistul ala care nu stie cum il cheama cu buletinul in mana castiga un salariu urias si capuseaza societatea mai ceva ca pe vremea fanariotilor. Iar daca are tupeul vreun cetatean sa iintrebe ceva, ii raspunde obraznic. Jidodia va trebui sa dea socoteala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: