Știrile zilei

Încă doi buzoieni au pierdut lupta, după confirmarea cu SARS-COV-2

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 49 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (3 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și un pacient a fost testat și diagnosticat într-o unitate sanitară din alt județ).

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 1 an și 90 de ani. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Au fost înregistrate două decese în rândul pacienților confirmați COVID-19

DECES NR. 114: pacient în vârstă de 72 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este confirmat cu SARS CoV-2 și transferat la Spitalul Râmnicu Sărat. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, AVC-uri ischemice.

DECES NR. 115: pacientă în vârstă de 62 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este confirmată cu SARS CoV-2 și survine decesul. Comorbidități: diabet zaharat tip II, obezitate, hipertensiune arterială, insuficiență renală cronică.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, structurile teritoriale M.A.I din județul Buzău au acționat în sistem integrat pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Cum sa spui ca au murit de Covid ? Sunteți atât de mârșavi încât doriți sa speriati lumea. În combinație cu medicii, polițiștii, media este atât de parșivă incat dorește răul oamenilor…toți ptr o brumă de bani…păcat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button