Știrile zilei

Încă o familie ÎNDOLIATĂ

Șase morți și șapte răniți. Este bilanțul actualizat al masacrului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, după ce o pacientă în vârstă de 79 de ani a murit, luni dimineaţă, la Spitalul Universitar Bucureşti. Pacienta suferise o intervenție chirurgicală complexă.

Pe toată perioada tratamentului, aceasta a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamic, ventilată mecanic, informează Ministerul Sănătății.

”Cu toate că sedarea a fost oprită, coma nu s-a superficializat. Prezintă pusee severe de hipertensiune arterială și stări febrile. Prin lipsa de progres clinic, șansele pacientului scad progresiv”, informează Ministerul Sănătății.

Reamintim că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Săgeata, a atacat cu un stativ 13 pacienți ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca. Șase dintre aceștia au murit. Bărbatul a fost prins în curtea spitalului de un echipaj de poliție care se afla în zonă.

La Spitalul Universitar din București mai este internată o pacientă de la Săpoca, însă se află în stare stabilă. Alți pacienți răniți sunt internați la Spitalul Sf. Pantelimona, Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar și la Spitalul Floreasca. Cel de la Floreasca este în stare gravă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close