Comuna GălbinașiȘtirile zilei

Încă o investiție din fonduri europene, la Gălbinași

Primăria comunei Gălbinași anunță finalizarea procedurii de achiziție a unui nou utilaj pentru Serviciul de Salubritate al comunei. Este vorba despre o autogunoieră modernă, a treia din dotarea serviciului, care a fost achiziționată printr-un proiect finanțat de AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale). 

Potrivit reprezentanților primăriei, noua mașină va fi de mare ajutor în rezolvarea problemelor legate de salubritatea comunei. Autospeciala completează flota de mașini și utilaje moderne, pe care administrația locală s-a îngrijit să le achiziționeze din timp. În acest fel, s-au făcut economii considerabile la bugetul local, Primăria lucrând astăzi numai cu utilaje proprii.

„Stimați locuitori,

Avem bucuria să vă anunțăm că am finalizat procedura de achiziție a unui nou utilaj pentru Serviciul de Salubritate al comunei noastre. Este vorba despre o autogunoieră modernă, a treia din dotarea serviciului, pe care am achiziționat-o printr-un proiect finanțat de AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale).

Valoarea totală a proiectului este de 456.867,95 lei, din care 317.421,83 lei reprezintă suma alocată de la bugetul local. Între timp, am continuat modernizarea și extinderea complexului de garaje și spații tehnice din incinta Primăriei Gălbinași, unde ținem utilajele care ne ajută enorm în rezolvarea problemelor gospodărești.

Cu fiecare finanțare atrasă, mai facem un pas către modernizarea serviciilor aflate în slujba locuitorilor noștri! Împreună facem din Gălbinași o comună etalon!”, a transmis primarul comunei Gălbinași, Dragomir Dumitru.

FOTO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button