AdministrațiePoliticăȘtirile zilei

Încă o lună în „Beciul Domnesc” / Decizie neîndurătoare a magistraților călărășeni pentru Bîgiu și Colgiu

Cristi Bîgiu si finul său, Florin Colgiu, rămân în continuare dupa gratii. Este decizia magistraților de la Tribunalul Călăraşi, care au decis, joi, menţinerea acestora în arest preventiv.
Initial, la începutul lunii, instanţa a dispus prin încheiere în Camera preliminară începerea judecăţii, însă ieri, magistraţii de la Călăraşi s-au limitat la decizia privind măsurile preventive ale celor doi inculpaţi:bigiu colgiu
“Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpaţilor: Bîgiu Marian Cristinel şi Colgiu Florin-Mădălin şi menţine măsura arestării preventive a inculpaţilor. Respinge cererile formulate de inculpaţii Bîgiu Marian Cristinel şi Colgiu Florin-Mădălin, prin apărători, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau controlul judiciar. Obligă pe inculpaţi la câte 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu de la 19 martie 2015,” se arată în soluţia instanţei.
Președintele suspendat al Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, și finul acestuia, Florin Colgiu, se află în arestul Poliției Capitalei din data de 7 decembrie 2014. Cei doi au fost reținuți de procurorii anticorupție și, ulterior, arestați preventiv într-un dosar în care fostul șef al administrației județene este acuzat de luare de mită în formă continuată. La sfârșitul lunii aprilie, judecătorii vor decide dacă mențin măsura arestului preventiv sau dacă o vor înlocui cu cea a arestului la domiciliu sau cea a controlului judiciar.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: