Educaţie

Încă o școală din municipiul Buzău SE ÎNCHIDE

Școlile din Buzău trec în scenariu roșu una după alta. Începând de mâine, Școala Gimnazială nr. 7 din cartierul Dorobanți intră în scenariul roșu. Timp de două săptămâni, orele se vor desfășura exclusiv online.

Potrivit Jurnalul de Buzău, măsura se impune după apariția a încă două cazuri în unitatea de învățământ, în rândul elevilor, pe lângă primul caz semnalat săptămâna trecută.

În această după-amiază va avea loc o nouă ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia ar urma să fie aprobat scenariul de la Școala 7.

De menționat că aceasta este a treia unitate de învățământ care se închide în municipiul Buzău, în ultima săptămână. Tot de astăzi se închide și Colegiul Hasdeu, după confirmarea a trei cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul elevilor.

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 28 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (9 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 1 pacient a fost diagnosticat într-o unitate sanitară din alt județ). Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 11 și 89 de ani.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button