Știrile zilei

Încă o stradă cu sens unic, în municipiul Buzău

Primăria instituie un nou sens unic în municipiul Buzău. Începând cu 13.09.2019, șoferii vor trebuie să respecte sensul unic de circulație instituit pe strada Victoriei, tronsonul delimitat de străzile Sculpturii și Alexandru Marghiloman, cu direcția dinspre strada Sculpturii către strada Alexandru Marghiloman.

Conducătorii auto sunt sfătuiți că circule cu prudență, deoarece în zonă vor da nas în nas cu polițiștii pregătiți să le împartă amenzi. În mod normal, în primele zile de la intrarea în vigoare a unei măsuri rutiere se „împart” recomandări și cel mult avertismente, dar la Buzău lucrurile par să stea altfel.

A N U N Ț

          Urmare deciziei adoptate în cadrul ședinței Comisiei de securitate rutieră a municipiului Buzău întrunită în data de 06.06.2019, Primăria municipiului Buzău aduce la cunoștință instituirea din data de 13.09.2019 a sensului unic de circulație a autovehiculelor pe strada Victoriei, tronsonul delimitat de străzile Sculpturii și Alexandru Marghiloman, cu direcția dinspre strada Sculpturii către strada Alexandru Marghiloman;

        PRIMAR,

       Constantin Toma

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5