Știrile zilei

Încă o TRAGEDIE! | A murit ieri, după patru zile de comă

Foto: facebook.com

A încetat din viață Dorin D., bărbatul în vârstă de 52 de ani care se afla în autoturismul Audi răsturnat, miercuri, pe raza localității Focșănei. Bărbatul se afla de patru zile în comă la un spital din București.

Rudele lui Dorin sunt distruse de durere, după ce l-au pierdut pe stâlpul familiei. Miercuri, bărbatul se afla în mașina condusă de un tânăr de 26 de ani, pe care îl rugase să îi fie șofer. Autoturismul, un Audi A6 cu numere de Gorj, era proprietatea sa, însă, pentru că nu deținea permis de conducere, îl rugase pe Cosmin M. să îl ajute.

loading...

La intrarea în Focșănei, șoferul gonea cu aproape 100 de kilometri la oră în momentul în care a pierdut controlul volanului, a rupt o bordură, după care s-a înfipt într-un gard, pe care dărâmat.

Impactul a fost violent. Cei doi au rămas încarcerați, iar în urma leziunilor s-a decis transferarea lor de urgență la București. Dorin D. a fost resuscitat la fața locului, însă starea sa a continuat să fie gravă. Ieri, după eforturi supraomenești depuse de echipa medicală de la Floreasca, inima bărbatului de 52 de ani s-a oprit.

Mâine, trupul său va fi adus acasă, urmând ca înmormântarea să aibă loc în localitatea natală, Vadu Pașii.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5