Fără categorie

Încă trei spargeri nocturne în Dorobanți | Cine sunt făptașii

Cartierul Dorobanți n-a fost niciodată un Montparnasse al Buzăului, însă parcă nici infracționalitatea n-a mai fost atât de ridicată în acest cartier extrem de populat. De vină nu sunt nicidecum localnicii, care duc aici o viață liniștită, ci micii delincvenți care sunt atrași – nu în sens comercial – de afacerile din zonă ca de un magnet.

Nici n-au terminat bine ancheta dublei lovituri de la frizerie, spartă de un puști de 15 ani, că polițiștii buzoieni au acum de rezolvat un caz cu minori la rubrica Autori. Este vorba despre doi adolescenți – în vârstă de 13 şi, respectiv, 15 ani -, principalii bănuiţi de comiterea a trei furturi din societăţi comerciale.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că în noaptea de 7 spre 8 august, cei doi bănuiţi ar fi pătruns prin efracţie în spaţiile comerciale situate în zona Dorobanți din Buzău, ocazie cu care ar fi sustras aproximativ 100 de lei şi cartele pre-pay fără credit.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, adolescentul de 15 ani a fost depistat pe raza comunei Mihăileşti iar celălalt pe raza municipiului Buzău. În toate cele trei situaţii au fost întocmite dosare penale şi poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi bănuiţi.”, a transmis IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.