Știrile zilei

Încă un festival, la Buzău | Muzică bună, delicii culinare, hamace și relaxare la umbră

Primăria municipiul Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” au bucuria de a vă invita în perioada 14 – 17 iulie, în grădina Vilei Albatros, la cea de-a doua ediție a festivalului Buzăul lui Marghiloman.

Un festival de bun gust, pentru oameni de bun simț am încercat să construim anul acesta. Totodată ne-am propus să spargem bariere și clișee și să-i facem fericiți pe toți cei care cred că bunul-simț, seriozitatea și adevărul stau la baza unei comunități sănătoase.” ne spune Mircea Anghel, directorul artistic al festivalului.

Accesul este liber pentru toți iubitorii de frumos și se face începând cu ora 19:00.

De asemenea, buzoienii sunt invitați să se bucure de o zonă culinară:

De asemenea vă invităm să vă bucurați de o zonă de food atent selecționată pentru cele mai pretențioase gusturi și de spațiul nostru de relaxare, plin cu hamace și cu multă umbră.

P.S. Încercăm să facem posibilă și o zonă de camping!”, mai transmit organizatorii.

Program Buzăul lui Marghiloman #2:

Joi 14 iulie: Dl. Goe / Ana Coman / Vița de Vie

Vineri 15 iulie: Rockabella / The Kriptonite Spraks / Bianca Mihai / Dora Gaitanovici / Robin and The Backstabbers

Sâmbătă 16 iulie: Toulouse Lautrec / Grimus / Jurjak

Duminică 17 iulie: Bogdan Simion / Paulina / Raluk & Balkanic

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Cand la Buzau va avea loc vreodata primul festival privat? Investirea unor bani privati necesita mult marketing in spate, multa cercetare, implicare, placere si promovare adevarata, plus analiza financiara reala.
    Ceea ce ni se petrece este bifarea unor activitati cu bani publici care sa justifice existenta acestei struto-camile de Centru cultural (cred ca pornim o alta revolutie daca am sti cati angajati sunt pe statul de plata la acest centru). O aberatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: