EconomicȘtirile zilei

Încă un magazin Lidl se deschide în Buzău

Municipiul Buzău va avea un al treilea magazin Lidl, după cel din Broșteni și cel de pe Calea Eroilor. 

Retailerul german Lidl vrea să-și construiască un nou supermarket în Buzău, pe un teren cumpărat de la Romcarbon. Noul punct comercial ar urma să fie situat pe strada Transilvaniei, în apropierea fabricii de mase plastice.

Romcarbon Buzău (ROCE), companie de 31 milioane de lei care activează în principal în domeniul procesării maselor plastice, a anunţat joi seară la Bursă că a încheiat un antecontract cu retailerul german Lidl prin care să vândă pentru 1,63 milioane de euro un teren din Buzău.

„Promite să vândă, liber de orice sarcini şi de orice construcţii, la preţul de 1.629.540 euro, o suprafaţă de teren situată în municipiul Buzău, Str. Transilvaniei nr. 132 (suprafaţă care va rezulta în urma unor operaţiuni de dezlipire, cumpărare imobil vecin şi alipire succesive, realizate ulterior semnării antecontractului), în scopul exclusiv al executării pe acest teren a unui supermagazin marca LIDL (Proiectul)”, se arată la Bursă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Un AUCHAN nu ati face sa fie gama mai variata de magazine
    Faceti lidl la greu ca oricum stam la case cate juma de ora kaufland 2 penny cred ca vreo 4
    In Buzau era de ajuns carrefour kauflandu vechi si un auchan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button