EconomicȘtirile zilei

Încă un salon de evenimente în Buzău

Moda saloanelor de nunți a prins rădăcini la Buzău, unde afacerile în domeniu sunt din ce în ce mai prospere. Simțind potențialul pieței de profil, un antreprenor buzoian a decis să construiască un salon de evenimente la ieșirea din oraș.

Luna aceasta, consilierii municipali au aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea unui salon de evenimente pe Şoseaua Spătarului, Tarlaua 46, Parcela 64, la ieșirea din oraș. Beneficiar ar fi omul de afaceri care deține restaurantul Boema din centrul orașului.

Terenul la care face referire proiectul este intravilan și are o suprafață suprafaţă de 16406 mp. Locul se află chiar lângă depozitul inaugurat recent de IDM Dinamic pe șoseaua care leagă municipiul Buzău de localitatea Spătaru.

Practica organizării de evenimente la cort, în detrimentul tradiționalelor saloane, câștigă tot mai mult teren la Buzău. La această oră, în județ sunt aproape douăzeci de corturi care răspund unor nevoie din ce în ce mai mari.

Cei care își doresc să investească într-o astfel de afacere trebuie să aibă un teren amplasat strategic, astfel încât și panorama să fie una potrivită, dar și distanța față de oraș să fie relativ mică. Investiția pornește de la 50.000 de euro și poate ajunge la câteva sute de mii de euro, în funcție de dimensiunile și de calitatea materialelor folosite.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button