Știrile zilei

Încasări record la Drăgaica Buzău, în primele două zile de eveniment

Conducerea „Piețe, Târguri și Oboare” își freacă mâinile. În primele două zile de eveniment, pragul târgului a fost trecut de aproape 20.000 de persoane plătitoare de bilet, în timp ce numărul total al vizitatorilor a fost mult mai mare.

La un calcul simplu, în vistieria companiei Primăriei Buzău au intrat în jur de 60.000 de lei numai din biletele de intrare. Societatea a încasat sume considerabile și de la patronii de terase din târg, tarifele nefiind deloc mici. Chiar și așa, cererea din partea comercianților care au vrut să vândă la „Drăgaica” a fost uriașă.

Încasări bune au avut și proprietarii teraselor și ai altor mici afaceri din târg. Numărul mare de vizitatori a fost o gură de oxigen pentru antreprenorii care s-au luptat să ajungă aici.

Succesul Drăgăicii depinde în mare măsură de artiștii care urcă pe scenă. În prima zi de eveniment, Carmen Șerban și Carmen Chindriș&Taraful Rutenilor au atras un public numeros, iar duminică seară, Puya a fost un adevărat magnet pentru tineri.

Luni a fost Seara Dance, iar pe scena de la Drăgaica au urcat Bianca Neculeanu, Andreea Brebeanu, Petre Dumitrașcu, Lucia Dumitrescu și SMILEY.

Drăgaica va continua până pe data de 24 iunie, când buzoienii care poartă ie vor avea acces gratuit la târg.

Lista artiștilor care vor urca pe scena de la Drăgaica 2024 poate fi consultată aici.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button