Știrile zilei

Încasări record, la terasele din Drăgaică

Afluxul de oameni din prima zi a Drăgăicii i-a bucurat nu doar pe reprezentanții S.C. Piețe, Târguri și Oboare, care au vândut bilete de peste 30.000 lei, ci și pe patronii teraselor și ai chioșcurilor. Puși în fața unei astfel de aglomerații, angajații lor au făcut față cu greu numărului mare de clienți.

De pildă, la terasa lui Bălan, aflată în apropierea scenei, s-a stat la coadă minute bune pentru un mic fierbinte sau o bucată de pastramă de oaie. Prețul de 6 lei pentru un mititel nu i-a speriat pe clienții pofticioși, care au făcut cozi în fața teraselor de la care au putut cumpăra și alte preparate, întru deliciul papilelor gustative: cârnați, ciolan, ceafă afumată, hamsii, bulz, legume sotate și altele.

Și cum o masă bună merge de minune cu o bere rece, buzoienii s-au îngrămădit și în fața butoaielor ținute la rece: un pahar cu guler de spumă, 6 lei.

Numai la terasa lui Bălan au mâncat, în cursul zilei de ieri, aproape 2000 de oameni, ceea ce spune totul despre succesul târgului.

Încasări bune au făcut și comercianții din zona de intrare, unde se vând zilnic gogoși, kurtos, plăcintă cu brânză, mere sau dovleac, clătite și alte deserturi.

Ieri, în prima zi de Drăgaică, târgul a fost vizitat de peste 20.000 de oameni, dintre care doar 11.000 au plătit bilet.

Între 9 și 25 iunie 2023, Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” îi invită pe buzoieni să se bucure de Târgul Drăgaica. Biletul de intrare costă 3 lei, iar copiii şi elevii sub 14 ani beneficiază de gratuitate.

Pe scenă vor urca artiști valoroși, care îi vor încânta pe buzoieni cu muzica lor în fiecare zi. Programul fiecărei seri poate fi consultat AICI.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button