Știrile zilei

UPDATE: Incendiu violent! Arde restaurantul „Casa Gașpar”

Alertă, în această dimineață, la ISU Buzău, după ce flăcările au cuprins restaurantul și magazinul familiei Gașpar din Istrița de Jos (DN 1B).

„Misiune stingere incendiu, la un operator economic, în localitatea Istrita de Jos, comuna Săhăteni.” , anunță ISU Buzău.

Alarma s-a dat în jurul orei 5.30.ISU Buzău a trimis la fața locului cinci autospeciale, iar două au ajuns de la Mizil.

În apropiere se află și o stație de carburant. Nu există victime, iar proprietarii au reușit să se autoevacueze.

UPDATE: ISU Buzău a postat pe pagina de Facebook o informare referitoare la intervenția de azi-dimineață:

⚠️În această dimineață, în jurul orei patru și jumătate, am fost solicitați prin sistemul unic de urgență 112, sa intervenim la un incendiu izbucnit la un operator economic de pe raza localității Istrița de Jos din comuna buzoiană Săhăteni.
⚠️Către locul indicat s-au deplasat de urgență peste 35 de pompieri dotați cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U Buzău, fiind sprijiniți de două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil.
⚠️Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că incendiul se manifesta generalizat la mansarda și acoperișul clădirii, pe o suprafață de aproximativ 600 de metrii pătrați.
⚠️În interiorul clădirii, din fericire nu au fost surprinse persoane, cei aflați înăuntru autevacuându-se pana la sosirea pompierilor.
⚠️Având în vedere pericolul propagării incendiului la stația GPL din apropiere, existând un risc ridicat de explozie, pompierii au format în paralel mai multe dispozitive de stingere și de limitare a propagării, lucrând pe mai multe fronturi, pentru localizarea și lichidarea rapidă a incendiului și înlăturarea pericolelor generate de acesta.
⚠️Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore de luptă cu flăcările, iar datorită intervenției eficiente a pompierilor, acesta nu s-a extins la restul clădirii sau la vecinătăți.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: