ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Incendiu violent în Zona Industrială

UPDATE, 19:36: Incendiul produs la 2 hale industriale, extins ulterior la alte *2* hale, din municipiul Buzău.

„Arderea se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum pe o suprafață min. *3000 mp*. Pentru protecția populației aflată in proximitatea zonei de manifestare, a fost emis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului *Ro-Alert*.

În interior sunt depozitate mase plastice.

În prima faza, la fata locului au fost alocate 9 mașini de stingere, (5 de la ISU BZ, 2 de la ISU PH, 2 de la ISU VN), 1 Autoscară, 1 Descarcerare, 1 ambulanță SMURD. Din cauza vantului puternic care poate genera extinderea flacarilor, mijloacele de interventie au fost suplimentate cu alte 3 mașini de stingere (2 de la ISU IL, 1 de la ISU BR) și cu 1 Autoscară de la ISU VN. Totodata, pentru eficientizarea misiunii de raspuns , au fost solicitate mai multe autocisterne din cadrul SVSU Buzău. Pana la acest moment, nu au fost raportate victime.”, a transmis ISU Buzău. 


ȘTIREA INIȚIALĂ:

La ora transmiterii acestei știri, ISU Buzău desfășoară o intervenție de stingere deșeuri de mase plastice la o societate din Zona Industrială.

Potrivit sursei citate, ard violent și cu degajari mari de fum două hale cu o suprafață de aproximativ 1500 mp în care se afla depozitate deșeuri de mase plastice.

Misiunea este în dinamică, iar datele se pot schimba.

La fata locului avem 4 autospeciale de stingere, o cisterna, descarcerarea, ambulanta SMURD.Din cauza fumului în cantități mari ce poate afecta siguranță cetățenilor se va transmite mesaj Ro-Alert pentru zona respectivă”, transmite ISU Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button