Știrile zilei

Incendiu violent, la ieșirea din Buzău! (video)

UPDATE:

  • 19:14: ISU Buzău a emis o alertă privind pericolele generate de incendiu: „Incendiu deșeuri materiale combustibile în zona de nord a orașului Buzău, cu degajări mari de fum. Evitați/ocoliți zonele expuse, închideți geamurile locuințelor, accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DGU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre situația produsă.”
  • 18:48: În curtea societății se produc mici explozii, cauzate, probabil, de cantitățile de combustibil depozitate. „Se aud bubuituri încontinuu! Aerul e irespirabil!”, relatează o buzoiancă din zonă.
  • 18:44: Reprezentanții ISU confirmă că este vorba despre o anexă a societății comerciale. La fața locului sunt prezente numeroase echipaje de pompieri, care au de a face cu un incendiu violent. În zona incendiului sunt depozitate cantități mari de combustibil.
  • 18:39: Au fost alertate toate unitățile de la nivelul ISU Buzău.
  • 18:33: Poliția și pompierii au ajuns la fața locului. Se pare că flăcările au cuprins anexa unui depozit situat în spatele cartierului Simileasca.

Un incendiu de proporții se manifestă chiar în aceste momente în zona străzii Islazului din municipiul Buzău.

Nu se știe încă dacă este vorba despre un imobil sau despre o hală. Cert este că fumul dens care se vede de la câțiva kilometri a format un nor uriaș.

Localnicii spun că ar fi vorba despre un incendiu izbucnit în curtea unui depozit de fier vechi, însă informația este neverificată.

La ora 18:00, pompierii nu erau informați despre acest incendiu. REPORTER BUZOIAN vă prezintă primele imagini cu fumul negru care se degajă deasupra orașului.

Vom reveni cu amănunte!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: