AdministrațieȘtirile zilei

Încep asfaltările | Cele trei străzi care vă pot scurta drumul prin oraș

Primăria municipiului Buzău va demara, în această primăvară, o importantă lucrare de asflatare în zona de nord a orașului. 

Municipalitatea buzoiană a identificat o variantă de reducere a traficului rutier din zona Carrefour către centru, acolo unde se produc frecvent ambuteiaje. Este vorba despre trei străzi care, interconectate, vor asigura fluxul rutier de la intrarea în oraș pe la nord către Micro XIV și ieșirea către zona străzii Veteranilor-Variantă.

Zona este folosită și acum de către șoferi pe post de scurtătură din zona Carrefour către strada Transilvaniei, însă mulți reclamă starea proastă a carosabilului.

În curând, Urbis va începe lucrările de asfaltare pe cele trei străzi: Orizontului, începând de la autogara XXL, Constituției, de la un capăt la altul și Oltului, de la intersecția cu Transilvaniei până la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Dacă Orizontului și Constituției au mai fost reabilitate, strada Oltului nu a mai văzut asfalt din anii ’80. Trotuarele, care arată ca după război, vor fi refăcute și ele, lucrările urmând a se încheia până la începutul verii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. In occident int un orasel precum Buzaul toate strazile au fost asfalte in trei luni! Tot acolo nu ai sa vezi trotuare asfaltate ci cu dale- fiecare strada cu modelul sau de dala si modelul sau de stalp de iluminat! Desigur pe acei stalpi NU vezi un cablu….. Suntem inca departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close